ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
Η ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
ΕΚΔΡΟΜΕΣ - ΤΑΞΙΔΙΑ
ΙΣΤΙΟΠΟΪΚΟ ΣΚΑΦΟΣ
ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ
PHOTO GALLERY
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Η εκδρομές μας
ΣΚΟΠΕΛΟΣ - Η παλέτα του πράσινου και του γαλάζιου
Η ΣΚΙΑΘΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ
ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ - ΥΜΝΟΣ ΣΤΗ ΦΥΣΗ
Κρουαζιέρες στο Β.Αιγαίο (Χαλκιδική)
Χρήσιμές πληροφορίες
Εθνικό Θαλάσσιο πάρκο Αλοννήσου - Β. Σποράδων
Η Μεσογειακή Φώκια & Η Πανίδα
Τα ερημόνησα της Αλοννήσου
Κρουαζιέρες στο Β.Αιγαίο (Χαλκιδική)

  Εκτός από τα ταξίδια μας στα νησιά των Β.Σποράδων έχουμε τη δυνατότητα μίνι κρουαζιέρων στο Β.Αιγαίο, ακολουθώντας μία διαδρομή που ξεκινάει από τις παραλίες του Σάνη στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, συνεχίζει στο Πόρτο Καρράς και φτάνει μέχρι το πανέμορφο νησάκι της Αμμουλιανής και τα ανοιχτά του Αγίου Όρους.

  Οι παραλίες του πρώτου ποδιού είναι γνωστές για τα ήρεμα και ζεστά νερά τους, τις αμμώδης ακτές και το κοσμοπολίτικο χαρακτήρα τους.

  Στο Πόρτο Καρράς, ελλιμενίζουμε στην εντυπωσιακή, για τη φυσική ομορφιά της, μαρίνα του ξενοδοχείου κι απολαμβάνουμε το ποτό ή το φαγητό μας στα ιδιαίτερης αισθητικής μπάρ και ρεστοράν που διαθέτει το συγκρότημα. Τα 40 λιμανάκια που περιλαμβάνονται στην έκταση του είναι "πνιγμένα" στο πράσινο και τα καθάρια νερά τους είναι ιδανικά τόσο για κολύμπι όσο και για υποβρύχια κατάδυση.

  Το βραχονήσι της χελώνας που βρίσκεται απέναντι μας υποδέχεται μ' ένα σπάνιο βυθό, απάνεμους ορμίσκους και το τραγούδι των εκατοντάδων γλάρων που φωλιάζουν εδώ.

  Στο νησάκι της Αμμουλιανής θα θαυμάσετε μικρές παραλίες με απίστευτα γαλάζια νερά, απομόνωση και ηρεμία.

  Ο γύρος του Αγ.Όρους έχει μια μοναδική άποψη. Απόκρημνες ακτές "ντυμένες" στο πράσινο και το μπλέ και φόντο τα μετόχια του ιερού τόπου σκαρφαλωμένα στα ψηλά βράχια και κρυμμένα στις φυλλωσιές της πλούσιας βλάστησης.

  Το ελληνικό καλοκαίρι είναι εδώ έτοιμο να σας παρασύρει στα ξέγνοιαστα λαμπερά μονοπάτια του. Ελάτε να σαλπάρουμε.

Ζευγάρια σε ιστιοπλοϊκό σκάφος...
Οικογένεια σε ιστιοπλοϊκό σκάφος...
Παρέα φίλων σε ιστιοπλοϊκό σκάφος...