ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
Η ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
ΕΚΔΡΟΜΕΣ - ΤΑΞΙΔΙΑ
ΙΣΤΙΟΠΟΪΚΟ ΣΚΑΦΟΣ
ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ
PHOTO GALLERY
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Η εκδρομές μας
ΣΚΟΠΕΛΟΣ - Η παλέτα του πράσινου και του γαλάζιου
Η ΣΚΙΑΘΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ
ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ - ΥΜΝΟΣ ΣΤΗ ΦΥΣΗ
Κρουαζιέρες στο Β.Αιγαίο (Χαλκιδική)
Χρήσιμές πληροφορίες
Εθνικό Θαλάσσιο πάρκο Αλοννήσου - Β. Σποράδων
Η Μεσογειακή Φώκια & Η Πανίδα
Τα ερημόνησα της Αλοννήσου
  Πριν ξεκινήσουμε θα πρέπει να έχετε υπ' όψη σας ορισμένες απλές αλλά σημαντικές οδηγίες που θα διευκολύνουν τη διαμονή σας στο σκάφος.
  • Φοράτε παπούτσια με πρόσφυση για να μπορείτε να περπατάτε σταθερά πάνω στο κατάστρωμα.
  • Να έχετε μαζί σας ρούχα που θα σας προφυλάσσουν από τον ήλιο την ήμερα (ένα μακρυμάνικο μπλουζάκι), και για τη ψύχρα και την υγρασία τη νύχτα (ένα αντιανεμικό μπουφάν).
  • Καπέλο - γυαλιά - αντηλιακό υψηλού δείκτη.
  Θα πρέπει να κινήστε στο κατάστρωμα με προσοχή (ιδιαίτερα όταν το σκάφος μπατάρει) χρησιμοποιώντας κατάλληλα τη στάση του σώματος και κάποια σημεία στήριξης. Το πλήρωμα θα σας καθοδηγήσει σ' ότι απαραίτητα πρέπει να γνωρίζετε.

  Σημαντικό είναι ακόμα να φροντίζουμε για τη καθαριότητα (συνθήκες υγιεινής ειδικών χώρων) και την τάξη, γεγονός που θα γίνει αντιληπτό και σε σας στη διάρκεια του ταξιδιού.

  Τα εφόδια αντιστοιχούν σε ό,τι θέλουμε να καταναλώσουμε στα πλαίσια τριών ημερησίων γευμάτων. Καλό θα ήταν να δώσουμε προτεραιότητα στα απαραίτητα και στις τροφές που μπορούν να διατηρηθούν εκτός ψυγείου.

  Το σκάφος διαθέτει πλήρη κουζίνα, αποθηκευτικούς χώρους τροφίμων και ψυγείο, όπως επίσης είδη πρώτης ανάγκης και είδη κάλυψης δωματίων (κλινοσκεπάσματα πετσέτες).

  Κι όταν όλα θα' ναι έτοιμα λύνουμε τους κάβους και σηκώνουμε την άγκυρα. Το ταξίδι ξεκινάει και τίποτα πια δεν θα'ναι όπως πρώτα.

Ζευγάρια σε ιστιοπλοϊκό σκάφος...
Οικογένεια σε ιστιοπλοϊκό σκάφος...
Παρέα φίλων σε ιστιοπλοϊκό σκάφος...